Tarieven

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Hier vindt u een overzicht van onze tarieven die in rekening worden gebracht indien uw zorgverzekering hierin niet voorziet.
Bij een langdurige indicatie fysiotherapie dient u een verwijsbrief van de verwijzend specialist of verwijzend arts mee te nemen. Deze indicaties plus tijdsduur van vergoeding kunt u terug vinden op de lijst van chronische indicaties gepubliceerd door het ministerie van VWS. Na de eerste 20 behandelingen kunt u hier gebruik van maken, deze worden volledig uit de basisverzekering vergoed nadat u uw eigen risico bereikt heeft. Indien uw aanvullende verzekering ontoereikend is voor de eerste 20 behandelingen dan zult u de overblijvende behandelingen zelf te betalen.

Behandeling / consult: Tarief
Fysiotherapie € 29,25
Manuele therapie € 37,35
Eenmalig diagnostich consult € 51,20
Screening (kort onderzoek bij consult zonder verwijzing arts) € 10,25
Intake / onderzoek na screening € 30,80
Screening /intake / en onderzoek bij consult zonder verwijzing arts

€ 41,05
Intake / onderzoek na verwijzing arts € 41,05
Lange zitting € 39,90
Toeslag behandeling aan huis € 10,30
Toeslag behandeling aan instelling € 5,15

In afwijking hiervan hanteren diverse ziektekostenverzekeraars door hen vastgestelde tarieven, met daarbij al dan niet voor ons de verplichting tot rechtstreekse toezending van de nota aan de betreffende verzekeraar.

In uw ziektepolis vindt u welke eventuele vergoeding voor u geldt.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren uw behandeling afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet bij u in rekening gebracht. In andere gevallen, mits niet ten gevolge van onvoorziene omstandigheden, zijn wij genoodzaakt u een nota te sturen ten bedrage van 70% van het genoemde consulttarief.

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie Master in de Manuele Therapie