Fysiotherapie

U komt bij de fysiotherapeut terecht met een verwijzing van uw huisarts, uw behandelend specialist of op eigen initiatief. Als u zich zonder een verwijzing voor behandeling aanmeldt dan zal de fysiotherapeut eerst een screening uitvoeren om na te gaan of u met uw klachten bij ons aan het juiste adres bent.

Fysiotherapie vraagt natuurlijk wel op een actieve inbreng van u als patient; u werkt samen met de fysiotherapeut aan het verminderen van uw klachten.

Wij behandelen alle klachten van het bewegingsapparaat indien deze het gevolg zijn van een verkeerd belasten van uw bewegingsapparaat zoals het niet correct uitvoeren van uw dagelijkse handelingen thuis, op het werk of door sport beoefening.

Ook voor de Mulligan therapie, Kinesiotaping, het Medical Taping Concept (MTC) en de McConnell taping plus voor het behandelen van Trigger Points kunt U bij ons terecht. Verder proberen wij met u samen te analyseren hoe u toekomst gericht de kans op recidivering kunt verkleinen en hopelijk voorkomen.

Wij behandelen een op een en dus niet in groepjes om u nog beter, directer ten dienst te kunnen staan.

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie Master in de Manuele Therapie